dijous, 23 d’abril de 2015

Concert a favor de la Plataforma ciutadana Salvem l'Aqüífer del Molinar, Alcoi.

Proper dissabte 2 de maig de 2015 a les 20:00 al Teatre Principal d'Alcoi, estarem juntament amb els grups de Música de Telers Arthur Caravan i Batà.


A Alcoi, no contents amb el desastre de Serelles, desestimats alguns dels grans projectes faraònics de l'època de "la rajola" (vegeu l'hotel a la Font Roja, el camp de Golf de Xirillent, etc.), encara ens queda un residu d'aquella malaurada època... la requalificació d'uns terrenys rurals perquè siguen urbanitzables, beneficiant un grup empresarial en concret...

L'oposició per part de la Plataforma camina en la línia del perill que comportaria un possible vessament damunt l'aqüífer del Molinar (el que abasteix Alcoi, majorment); nosaltres també ho pensem, i a més ens preguntem si això que volen fer, ara mateix, és necessari...

Hi ha plantejat un procés judicial on la Plataforma haurà d'afrontar unes despeses judicials (!!!), i clar, calen diners, xiquets i xiquetes.

Com que la gent que està darrere de la Plataforma s'ho val... trobem molt important que la hi participeu venint al concert o comprant l'entrada en la fila zero.. tota pedreta fa marge!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada