dimecres, 16 de març del 2011

Concert a Barcelona


Bé, senyores i senyors, el proper dissabte 9 d'abril, a la Nau Ivanow actuarem juntament amb Hugo Mas, VerdCel, Batà, We are not Brothers i Arthur Caravan (tots ben alcoians, com la pericana), en el recopilatori Música de telers (així sona alcoi, hui, vaja).

Es pretén que siga un espectacle-homenatge a l'Alcoi industrial, tot fent un repàs de la història de la indústria fins els nostres dies, a través de les músiques que interpreten els distints artistes (hi ha de tot un poc al recopilatori) ... Junt a l'entrada tindreu el vostre CD (que no vos ho conten!!!)

Als Barcelonautes: Acudiu en massa!!! Serà una demostració de força per fer vore que Barna continua sota el jou dels i les alcoianes!!! Demostrem-los-ho, demostrem-les-li-ho-en!!! (és per fer vore que el control i domini sobre els pronoms febles és total per part dels i les alcoianes)

Si voleu venir des d'Alcoi
també podeu venir en el bus que montem a un preu baratísssim. Eixiríem dissabte mateix i tornaríem diumenge. Si us interessa, contacteu amb nosaltres!!!
Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada